Home » Bungalow 125

Bungalow 125

 

Buitenplaats 125, Callantsoog.

“Buitenplaats Callantsoog” ligt aan de rand van Callantsoog aan de Abbestederweg 26-b midden in het bollengebied.

U vindt hier rust en ruimte waar de Kop van Noord Holland om bekend staat. 

U viert vakantie in een stijlvolle rijkelijk ingerichte vrijstaande 4/5 persoons boerderijvilla.

Waarin het niet toegestaan is om binnen te roken en huisdieren niet worden toegelaten.

De villa heeft een ruime indeling (ca. 105 m²) en is o.a. voorzien van een luxe badkamer, sfeervolle living en een moderne keuken ruim voorzien van keukengerei, pannen en potten, koffieapparaat en een senseo etc, een vaatwasmachine en een koelkast met vriesvak. Ook beschikt de villa over een wasmachine en droger in de bijkeuken. 

De sfeervolle living heeft een plavuizenvloer, een zit- en eethoekcombinatie en uiteraard ontbreekt de flatscreen TV niet. Natuurlijk is er ook een radio/CD en een DVD speler, zelfs draadloos internet (WIFI) is aanwezig.

Verder is de villa rijkelijk uitgerust met o.a. CD's, DVD's (Nederlands), leesboeken (Duits en Nederlands), en spellen. Openslaande deuren naar een ruim en zonnig terras op het zuiden gelegen dus de hele dag zon. 

Een vorstelijke tuin met buitentafel 4 stoelen en 2 voetenbankjes en een parasol (bijkeuken). De terrasstoelen en voetenbankjes kunnen in een bergkast achter de schuur opgeborgen zijn/worden. En er staat een Weber BBQ in de bijkeuken. Gaarne de BBQ niet onder de rieten dakrand te gebruiken (brandgevaar) en deze schoon achter te laten. Parasol opbergen na uw verblijf in de bijkeuken.

De villa heeft op de verdieping twee ruime slaapkamers, met 2 tweepersoons boxspringbedden. Voor een eventuele 5e persoon is een opklapbed aanwezig.

De badkamer op de verdieping heeft behalve een douchecabine en een 2e toilet ook nog een zeer luxueus ligbad. 

De inrichting van andere villa's op het park wijkt af.

U heeft een eigen pakeerplaats voor 2 auto's bij het huis achter een mooie toegangspoort (na uw verblijf gesloten achterlaten) en voor 4 fietsen een fietsenrek. Rondom de tuin is een fraai hekwerk en een haagbeplanting aangelegd.

Uw afval kunt U weggooien in de afvalcontainers bij de ingang van het park, gaarne papier, glas, tuin en restafval scheiden.

Het achterhek van het park dient U altijd op slot te doen evenals de deur van het afvalcontainerhok.

Afstand naar het centrum: 1000 meter via de achteruitgang van het park alleen te voet of met de fiets.

Afstand naar het strand: 900 meter via de hoofdingang.